Anne Pasasen, Kalevalaseuran ja Metro-lehden yhteistyönä syntyi Kalevala-ilmaisjakelulehti.

Kalevalan päivänä syvennyttiin esityksiin

Kalevalaseura vietti Kalevalan päivää laskemalla seppeleen Lönnrotin patsaalle, pohtimalla esityksiä seminaarissa ja palkitsemalla Kilpalaulu Kalevalasta -ohjelmakilpailun voittajat. Metro-lehden välissä ilmestyi Anne Pasasen suunnittelema Kalevala-lehti – yksi esitys eepoksesta sekin.

Sibelius-Akatemian opiskelijoiden lauluryhmä lauloi Kalevalaa Lönnrotin patsaalla ennen seppeleenlaskua.

Kalevalaseuran ja Konserttikeskuksen Kilpalaulu Kalevalasta -ohjelmakilpailun voittajaesitykset ovat Orffit-orkesterin Haloo Kalevala, Puhti-yhtyeen Lempee ja lovee sekä Jukka Itkosen ja Jukka Nykäsen musiikkiteatteriesitys Terveisiä Kalevalasta.