Saagaillassa puhuvat Antti Tuuri ja Joonas Ahola

Tervetuloa Kalevalaseuran Saagailtaan maanantaina 23. syyskuuta kello 18–20! Tilaisuus järjestetään Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6) salissa 404.

Saagaillan päätähtinä ovat tunnustettu saagojen kääntäjä, kirjailija Antti Tuuri sekä väitöskirjaa saagojen lainsuojattomista valmisteleva FL Joonas Ahola. Tuuri sukeltaa islantilaisten saagojen maailmaan kääntäjän näkökulmasta, Ahola puolestaan lähestyy saagojen perusolemusta niissä esiintyvien lainsuojattomien kautta pohtien myös saagojen ja muun islantilaisen aikalaiskirjallisuuden välistä vuoropuhelua.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tarjolla on kahvia ja teetä. Ilmoittaudu Saagailtaan 16.9. mennessä Elina Lampelalle: elina.lampela@kalevalaseura.fi tai puh. 040 538 5216.