Säveltäjä Davide Pitis ja orkesteri "Vilu mulle virttä virkkoi" -teoksen Italian-kantaesityksessä huhtikuussa 2014. Kuva Angelo Salvin.

Italialaisten säveltäjien Kalevala-teokset esitetään Kuhmon Kamarimusiikissa

Kuhmon Kamarimusiikki-festivaaleilla saa Suomen-kantaesityksensä italialaisen säveltäjän Davide Pitiksen Kalevala-teos Vilu mulle virttä virkkoi. Teos on Kalevalaseuran ja Associazione Musicale Sergio Gaggian tilaama. Teos esitetään Kuhmo-talossa perjantaina 25. heinäkuuta osana Kalevala – kansakunnan muistelmat -konserttia, jossa kuullaan myös toinen Kalevalaseuran ja Associazione Musicale Sergio Gaggian tilaama teos, italialaisen säveltäjän Silvia Colasantin Tuli tuhmaksi rupesi (2012).

Kalevala – kansakunnan muistelmat
Pe 25.7. klo 14.15, Kuhmo-talo, liput 17/13 €

Shamaanimusiikkia
Kantelinen