Tervetuloa Kalevalaseuraan Säätiöpäivänä 1.10.

Suomessa vietetään ensimmäistä Säätiöpäivää 1.10.2014. Päivän tunnuksena on ”Perintöä jaossa”. Sanaleikki viittaa sekä säätiöiden tehtävään kulttuuriperinnön vaalijoina että säätiöiden tehtävään toteuttaa lahjoittajiensa henkistä perintöä. Säätiöpäivää vietetään yli 20 Euroopan maassa samana päivänä. Päivän organisoijana Suomessa on Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.

Tervetuloa viettämään Säätiöpäivää Kalevalaseuraan keskiviikkona 1.10.2014 klo 17. Ensi vuonna vietetään Kalevalan 180-vuotisjuhlavuotta sekä Akseli Gallen-Kallelan ja Jean Sibeliuksen syntymän 150-vuotisjuhlavuotta. Tilaisuudessa toiminnanjohtaja Ulla Piela esittelee säätiön toimintaa ja kertoo Kalevalan juhlinnasta. Akseli Gallen-Kallela oli Kalevalaseuran perustajajäseniä. Gallen-Kallelan Museon johtaja Tuija Wahlroos esittelee juhlavuoden näyttelyitä ja tapahtumia.

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 29.9. mennessä tiedottaja Elina Lampelalle: puh. 040 538 5216 tai elina.lampela@kalevalaseura.fi

Osoite: Kalevalaseura, Mariankatu 7 C, 4. krs (ei hissiä), 00170 Helsinki