Tervetuloa Stand Up! Komiikan iltaan 8. tammikuuta

Kalevalaseura järjestää Tieteiden yönä 8. tammikuuta klo 21–22 ”Stand Up! Komiikan illan” Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6). Tutkijat FM Antti Lindfors ja VTT Marianna Keisalo pitävät illan aiheesta alustukset, joiden jälkeen esiintyy koomikko Arimo Mustonen. Loppupaneelissa puhetta johtaa Kalevalaseuran puheenjohtaja Seppo Knuuttila, ja mukana keskustelussa on myös stand up -koomikko Jukka Lindström. Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma klo 21–22
Seppo Knuuttila avaa illan
Antti Lindfors: Stand up -estetiikka ja modernismi
Marianna Keisalo: Stand up -komiikan maailmanvalloitus: globaalit, paikalliset ja kulttuuriset kontekstit