Loppupaneelissa keskustelivat koomikko Arimo Mustonen, VTT Marianna Keisalo, koomikko Jukka Lindström, FM Antti Lindfors ja Kalevalaseuran puheenjohtaja Seppo Knuuttila.

Stand up! Komiikan ilta tarjosi koomikoiden ja tutkijoiden näkökulmia huumoriin

Stand up! Komiikan ilta torstaina 8. tammikuuta kokosi Tieteiden talolle reilut 70 henkeä kuulemaan tutkijoiden ja koomikoiden ajatuksia huumorista ja stand up -komiikasta. Illan aikana kuultiin emeritus professori Seppo Knuuttilan avauspuheenvuoro sekä huumorintutkijoiden FM Antti Lindforsin ja VTT Marianna Keisalon alustukset illan aiheeseen. Koomikko Arimo Mustonen nauratti yleisöä stand up -keikallaan. Ilta päättyi paneelikeskusteluun, johon tilaisuuden esiintyjien lisäksi osallistui myös koomikko Jukka Lindström.

Kalevalaseuran järjestämä Komiikan ilta oli osa Tieteiden yön ohjelmaa.

Koomikko Arimo Mustonen heitti stand up -keikan Komiikan illassa.