Jäsenten kokous Gallen-Kallelan museossa 9. huhtikuuta

Tervetuloa Kalevalaseuran jäsenten kokoukseen Gallen-Kallelan museoon (Gallen-Kallelantie 27, 02600 Espoo) torstaina 9. huhtikuuta kello 18. Museonjohtaja Tuija Wahlroos kertoo Akseli Gallen-Kallelan 150-vuotisjuhlavuodesta ja ”Taiteen pyhiinvaeltajat” -näyttelystä, joka esittelee ensi kertaa tässä laajuudessa venäläisen Nikolai Roerichin ja Akseli Gallen-Kallelan toveruutta, taidetta ja ajatusmaailmaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Gallen-Kallelan museoon pääset esimerkiksi seuraavasti:

– Raitiovaunu 4 Munkkiniemeen. Munkkiniemen puistotien pysäkiltä (Laajalahden aukio) kävellen 2 km Munkinpuiston halki.
– Bussi 205 (Kamppi – Leppävaara) ja 206 (Elielinaukio – Karamalmi) Tarvaspääntien pysäkiltä kävelyä 1 km.
– Bussi 106 (Kamppi – Tapiola – Leppävaara) Majurinkulman pysäkiltä kävellen 1,2 km.
– Bussi 550 (Westend – Leppävaara – Itäkeskus) Laajalahden ristin pysäkiltä kävellen 1,6 km.
– Autolla joko Turunväylältä Vermonsolmun liittymästä tai Kehä I:ltä Ruukinrannan risteyksestä. Seuraa opasteita.