Kirjanmerkki- ja julistekilpailu Kalevalan juhlavuoden kunniaksi

Maaseudun Sivistysliitto järjestää yhdessä Kalevalaseuran kanssa esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille kirjanmerkkikilpailun sekä nuorille aikuisille suunnatun julistesuunnittelukilpailun aiheella ”Kalevan karhut”. Kilpailut järjestetään Kalevalan juhlavuoden kunniaksi, ja ne liittyvät Ilomantsissa elokuussa järjestettävään Karhufestivaaliin.

Kilpailun tavoitteena on innostaa lapsia ja nuoria tutustumaan Kalevalan seikkailuihin ja hahmoihin. Nuorten toivotaan haastavan eepoksen synnyttämien mielikuvien kuvastot ja antamaan omia tulkintoja eepoksesta.

Tarkat kilpailuohjeet löytyvät osoitteesta www.karhufestivaali.fi Kilpailutöiden pitää olla perillä 15. huhtikuuta mennessä. Kilpailun molemmilla sarjoilla on sama tuomaristo: professori emeritus Seppo Knuuttila, kuvataiteilija Laura Melkinen ja Maaseudun Sivistysliiton kulttuurituottaja Raija Kallioinen. Tuomariston sihteerinä toimii Kaisa Kervinen.

Lisätiedot:
Yhteisökehittäjä, tuottaja Kaisa Kervinen: kaisa.kervinen@msl.fi, puh. 045 322 8098
www.karhufestivaali.fi
www.facebook.com/karhufestivaali