Kalevalaseuran vuosikokous valitsi uuden puheenjohtajan, uusia jäseniä hallitukseen sekä uuden kunniajäsenen

Kalevalaseuran hallitus kokoontui vuosikokoukseen maanantaina 7. maaliskuuta. Erovuorossa hallituksesta olivat puheenjohtaja, professori emeritus Seppo Knuuttila, varapuheenjohtaja, varadekaani Hanna Snellman sekä hallituksen jäsen, pääjohtaja Jussi Nuorteva. Uusiksi jäseniksi vuosikokous valitsi Taiteen edistämiskeskuksen Pohjanmaan toimialueen erityisasiantuntijan, FM Antti Huntuksen, Siirtolaisuusinstituutin johtajan, FT Tuomas Martikaisen sekä Lapin yliopiston mediatieteen professorin, FT Eija Timosen. Muut hallituksen jäsenet ovat professori Pekka Hakamies, FL, KM Pekka Hako, professori Helmi Järviluoma-Mäkelä sekä museonjohtaja Tuija Wahlroos.

Uudeksi puheenjohtajaksi vuosikokous valitsi Pekka Hakamiehen ja varapuheenjohtajaksi Pekka Hakon.

Kalevalaseuran kunniajäsen Pekka Laaksonen luopui Kalevalaseuran taloustoimikunnan jäsenyydestään. Hän toimi taloustoimikunnassa vuodesta 2007 saakka.

Vuosikokous valitsi Seppo Knuuttilan Kalevalaseuran kunniajäseneksi. Muut kunniajäsenet ovat professori emeritus Lars Huldén, professori emeritus Heikki Kirkinen, professori Pekka Laaksonen sekä professori, säveltäjä Veljo Tormis.

Hallitus
Puheenjohtaja:
Professori Pekka Hakamies

Varapuheenjohtaja:
FL, KM Pekka Hako

Jäsenet:
FM Antti Huntus
Professori Helmi Järviluoma-Mäkelä
FT Tuomas Martikainen
Professori Eija Timonen
Museonjohtaja Tuija Wahlroos

Taloustoimikunta
Sijoitusjohtaja Mikko Koivusalo
Asianajaja Mikko Ojala
KTM Matti Sallamaa
Asiamies Ralf Sunell