Suomi 100: Osallistu Vuosisadan rakentajat -kilpailuun

Vuosisadan rakentajat -kilpailu on käynnissä! Nyt on aika kerätä tiimi ja kehittää idea, jolla vahvistetaan nuorten hyvinvointia.

Vuosisadan rakentajat on kaikille avoin haastekilpailu, joka keskittyy nuoriin. Kilpailulla etsitään ideoita, jotka parantavat nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa. Hakuaika päättyy 1.2.2017. Maaliskuun alussa julkistetaan finalistit, jotka ryhtyvät kehittämään ideoitaan toimiviksi ratkaisuiksi. Kilpailun voittajat ratkeavat Säätiöpäivänä 1.10.2017.

Lue lisää ja lähetä ideasi osoitteessa vuosisadanrakentajat.fi

Mikä Vuosisadan rakentajat?

Vuosisadan rakentajat on Säätiöiden ja Rahastojen Neuvottelukunnan käynnistämä haastekilpailu. Siinä on mukana 43 suomalaista säätiötä ja rahastoa. Myös Kalevalaseura on mukana. Vuosisadan rakentajat nostaa nuorten hyvinvoinnin julkiseen keskusteluun ja on samalla säätiöille uusi tapa etsiä ja löytää hienoja ideoita ja tukea niiden kehitystä, ei pelkästään rahoituksen, vaan myös tiiviin, innostavan ja iloisen yhteistyön avulla.

 

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb