Yksityiskohta Hideki Iinuman veistoksesta Ilmatar (2017).

Taiteilijoiden Kalevala -hanke päätökseen: Saksa ja Japani

Taiteilijoiden Kalevala -hanke pyörähti käyntiin 10 vuotta sitten. Sen tuloksena on syntynyt kymmeniä taideteoksia: pääosin kuvataidetta mutta myös musiikkia. Kuvataide on ollut vuosien mittaan esillä yli 20 näyttelyssä ympäri maailmaa, ja musiikin kantaesityksiä on ollut kymmenkunta.

Taiteilijoiden Kalevala -hankkeen piirissä syntyneet teokset ovat maailmalla, mutta tiedot niistä on koottu Taiteilijoiden Kalevala -sivustolle.

Viimeisimpinä kokonaisuuksina ovat valmistuneet Saksa ja Japani. Nämä teokset on vielä kevään ajan mahdollista myös nähdä ja kokea puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta, Keravan taidemuseo Sinkassa. Kalevalaseura suosittelee lämpimästi Ajan kaikuja Tokio|Berliini|Kerava -näyttelyä!