Kalevalan kulttuurihistoria -sivusto uudistui

Kalevalan kulttuurihistoria -teos ilmestyi vuonna 2008, ja seuraavana vuonna julkaistiin sen verkkoversio, joka palveli ansiokkaasti kymmenen vuotta. Nyt verkkosivusto oli aika tuoda tälle vuosikymmenelle. Tekninen uudistus mahdollistaa myös uusien artikkelien julkaisun (koska Kalevalan kulttuurihistoria ei ole millään muotoa vielä päättynyt tai loppuun käsitelty), ja visuaalisesti uudistus tuo KaKun samaan sisarussarjaan Taiteilijoiden Kalevala ja Kalevala maailmalla -sivustojen kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Kalevalan kulttuurihistoriaan viidestä toisiinsa liittyvästä näkökulmasta: Kalevala ja kansanrunous, Kalevala taiteessa, kansallinen Kalevala, kertautuva Kalevala ja poliittinen Kalevala.

>> kaku.kalevalaseura.fi