Professori Lotte Tarkka Kalevalaseuran hallitukseen

Kalevalaseuran hallitus kokoontui vuosikokoukseensa 25.3.2020. Koronakeväänä kokous järjestettiin poikkeuksellisesti kokonaan etäyhteyksien välityksellä. Uudesta tilanteesta huolimatta kokous sujui hyvässä järjestyksessä.

Erovuorossa hallituksesta oli professori Helmi Järviluoma-Mäkelä toimittuaan siinä kaksi kolmivuotiskautta vuodesta 2014 alkaen. Hänen tilalleen hallitukseen valittiin folkloristiikan professori Lotte Tarkka.

Asianajaja Mikko Ojala päätti tehtävänsä Kalevalaseuran taloustoimikunnassa. Hänelle ei ole vielä nimitetty seuraajaa.

Kalevalaseura kiittää lämpimästi Helmi Järviluoma-Mäkelää ja Mikko Ojalaa tehdystä arvokkaasta työstä ja toivottaa Lotte Tarkan tervetulleeksi hallitukseen!

Kalevalaseuran toimintakertomus vuodelta 2019 on luettavissa täällä.

Hallituksen ja taloustoimikunnan kokoonpano

Puheenjohtaja:
Professori Pekka Hakamies

Varapuheenjohtaja:
FL, KM Pekka Hako

Jäsenet:
FM Antti Huntus
FT Tuomas Martikainen
Kokoelmahallintajohtaja Riitta Ojanperä
Professori Lotte Tarkka
Professori Eija Timonen

Taloustoimikunta
Sijoitusjohtaja Mikko Koivusalo
Asiamies Ralf Sunell
KTM Jussi Vaarnavuo

Taloustoimikunnan puheenjohtajana toimii Ralf Sunell. Säätiön rahanvartijana toimii Jussi Vaarnavuo.