Haemme uutta toiminnanjohtajaa

Hakuilmoitus PDF-muodossa.

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme uutta toiminnanjohtajaa 1.9.2019 alkaen. Toiminnanjohtaja on seuran ainoa päätoiminen työntekijä. Tehtävä on itsenäinen ja monipuolinen. Toiminnanjohtajan työparina on osa-aikainen tiedottaja, sijoitustoimintaa hoitaa rahanvartija.

Hakemus Kalevalaseuraan 21.3.2019 mennessä

Tarjoamme kilpailukykyisen näköalapaikan aktiiviselle ja ulospäin suuntautuneelle persoonalle. Tehtävä on tarkoitus ottaa vastaan syyskuun 2019 alussa niin, että uusi toiminnanjohtaja toimii nykyisen rinnalla vuoden loppuun asti.

Napakka, vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen tulee toimittaa viimeistään 21.3.2019 sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen ulla.piela@kalevalaseura.fi. Päätös tehdään toukokuun loppuun mennessä.

Tiedettä ja taidetta

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat hallinnollisten töiden lisäksi tieteellisten ja taiteellisten hankkeiden ideointi, suunnittelu ja toteutus.

• Julkaisujen ideointi ja toteuttaminen (mm. Kalevalaseuran vuosikirjan toimittaminen).
  • Hallinnolliset tehtävät (kokousten valmistelu, asioiden esittely, juoksevat asiat), talouden suunnittelu ja seuraaminen.
  • Tapahtumien ideointi, valmistelu ja toteuttaminen – kaikki tämä yhdessä hallituksen ja ulkopuolisten kumppanien kanssa.
  • Asiantuntijaverkoston ylläpitäminen ja laajentaminen.
  • Toiminnanjohtaja vastaa seuran käytännön toiminnasta, raportoi hallitukselle ja toteuttaa hallituksen päätökset.

Mitä odotamme toiminnanjohtajalta?

Edellytämme uudelta toiminnanjohtajalta vahvaa sitoutumista.

Arvostamme omatoimisuutta, avoimuutta, raikasta ideointikykyä, laajaa kulttuurinäkemystä, tarkkuutta, projektien hallintakykyä, kielitaitoa ja kansainvälistä kokemusta.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa (tohtorin tutkinto on eduksi), kulttuurin tutkimuksen syvällistä ja monipuolista tuntemusta (tehtävänkuvaan kuuluu jonkin verran omaa tutkimusta), kykyä hoitaa itsenäisesti säätiön hallintoa ja suunnitella taloutta, kykyä verkostoitua niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Edellytämme täydellistä suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää englannin taitoa.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat Kalevalaseura-säätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Hakamies p. 050 516 4824 ja varapuheenjohtaja Pekka Hako p. 050 585 3663.